Behov av ett nytt alternativ eller parti

Ett parti som har uttåg ur EU som prioritet men som är svårt att nagla fast vid den traditionella vänster-högerlinjen. Decentralisering innebär att sprida befogenheter, makt, service och därmed möjligheter. Det både förutser och ger mångfald, nya lösningar och utveckling.

Lokal företagsamhet stärker närsamhällets förutsättningar inte bara att överleva utan att berika landet. Respekt för individens frihet och förutsättningar för eget företagande går parallellt med samhällets ägande av strategiska institutioner och näringar.

Återreglera energi och även andra näringar som vid avreglering visat sig försämra servicen till allmänheten.
Skärp förutsättningarna för drift av vård och skola.

Visionen om Sverige är ett öppet och fritt land.
Vi är alla världsmedborgare. Mänskliga rättigheter är avgörande för utveckling av medmänsklighet och jämställdhet och den slags humanism som respekterar människan oavsett livsåskådning, tro, kulturell eller etnisk bakgrund.About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: