Ungdomsförbund

Det har kommit fler frågor kring ungdomsfrågor och även om ungdomsförbund. Vi har nu diskuterat det och varför inte göra ett försök. Tills vidare får det bli under en länk UNGDOMSFÖRBUND i övre menyraden.

Vad är då ett ungdomsförbund?
Wikipedia: ungdomsförbund.

Ett partipolitiskt obundet ungdomsförbund är FNUF.

Även om ungdomsförbundet ska ha egna åsikter och lyfta fram de frågor som kanske berör ungdomar mest så är det angeläget att man delar värdegemenskapen. Om detta tar fart blir det nog en del diskussioner kring just det. Hoppas på en givande debatt i forumet.

Börje Peratt

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: