Tvärstopp för lån till skattesänkning

Ibland kan oheliga allianser stoppa felaktiga beslut som då Moderaterna vill sänka skatterna för redan högavlönade genom att låna till dessa sänkningar.

I ett slag visar Moderaterna för vem man verkar och vilka man är beredda att pungslå ytterligare.

Tillfälligt stopp för att ta från de fattiga och ge till de rika.

”I Finansutskottet fick Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet med stöd av Sverigedemokraterna idag majoritet för att uppmana regeringen att dra tillbaka förslaget om att höja gränsen för att betala statlig inkomstskatt.

Senare i höst väntas partierna gå vidare och aktivt stoppa regeringens förslag om att sänka den statliga skatten med tre miljarder.”

Riksdagens talman ojjar sig över hur fel det blir då riksdagen går mot regeringen. Och ämnar pröva det rättsligt. Det säger mer om talmannens brist på insikt om demokratins regler.

Tack för denna uppslutning mot något som var fel från början.

Börje Peratt

SR Oppositionen enad om att stoppa skatteförslag

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: