Den bästa feministen ska representera Vänsterpartiet

På 1970-talet tävlade kommunister om vem som var den bästa kommunisten. Under Vänsterpartiets pågående kongress (Januari 2014) tävlar man om vem som är den bästa feministen. Samtidigt har man rensat ut ”omtanke” och ”medmänsklighet” ur förslaget till framtida text för handlingsprogram.

Börje Peratt

SR: V-kongressen petade ned toppnamn

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: