Alliansen har slut på löften och trovärdighet

Låt mig se: Moderaterna har förpassat Sverige 100 år tillbaka i tiden när det gäller ekonomisk fördelning. Folkpartiet har fört skolan bakom ljuset och vi har den sämsta skolan sedan hedenhös. Centern har orsakat nedrustningen av järnvägen och sålt ut Sverige. KD har medverkat till att vård och omsorg förlorat sin innebörd. Då vänder man sig om och tittar på alternativen. Vill man inte ha S eller MP så återstår V eller SD, de enda partierna som säger nej till EU och för ett självständigt Sverige. Plötsligt blir det för många svårt att se ett enda alternativ. Då skapade jag Demokraterna http://demokraterna.org/

För sent för riksdagsvalet men när jag ser att danskar också har startat Demokraterne så ser jag ett hopp. Deras 12 punkter ligger med några få undantag i linje med Demokraternas inriktning.

Börje Peratt

Det saknas politiska alternativ

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: