Svensk riksdagsman för MP försvarar sharia

I kampen för jämställdhet utgör Sharia ett svårt hot. Således måste ett parti som är för jämställdhet också våga ta ställning mot en strategi som vill kasta kvinnan 1000 år tillbaka in i medeltiden.

Då häxbränning idag stening. Märk väl att många av alla muslimer som flytt sina hemländer antagligen också flytt sharia.

Det Feministiska Miljöpartiets talesman i riksdagen Mehmet Kaplan försvarar dock Sharia och jämför svenska deltagare i finska vinterkriget med Jihadister som utför folkrensning i Syrien och Irak. LÄNK

ISIS Al-Qaeda Militants Fighting Syrian Civil War

Hans formuleringar om Isis kan tolkas som ett erkännande av dem

Ska Sverige börja betala ut bistånd till ISIS-krigare som återvänder?

Vi har sett uttryck för detta i Stockholm och flera städer runt om i Sverige där Örebro tycks gå i bräschen. Man ger dessa jihadister förtur i bostadskön och finansierar deras vardag med frikostiga bidrag.

En artikel i Huffington Post 2011 visar hur stor risken är att Sharialagar integreras i västerländsk demokrati. Sharia: En annorlunda tyranni. Och därmed har en spik slagits in i demokratins kista.

Nalin Pekgul, författare och före detta riksdagsledamot (S) går också till hård kritik mot Kaplan: MP-ministerns dolda agenda.

Sveriges Unga Muslimer, som Mehmet Kaplan har varit ordförande för 2000–2002, har till exempel bjudit in Riyadh ul Haq till Stockholmsmoskén. Riyadh ul Haq stödjer väpnat jihad och föraktar judar, kristna och hinduer. Andra hatpredikanter som har inbjudits till Sveriges Unga Muslimers möten är Abdullah Hakim Quick och Khalid Yasin. Det är ingenting att förvånas över att dessa rotlösa ungdomar låter sig inspireras och radikaliseras av dessa predikanter.

Hur länge ska man låta Sveriges Unga Muslimer och andra liknande organisationer, nu med Mehmet Kaplans stöd, komma undan med lama ursäkter med att de inte förstod vem de hade bjudit in? Det är oförlåtligt naivt att tro att man med pengar till den här typen av organisationer och moskéer ska motverka segregation och nå de ungdomar som radikaliseras.

Det är just den naiviteten som personer som Mehmet Kaplan räknar med och det är dags för alla som vill motverka radikalisering att inse vilken skada som Mehmet Kaplan och andra som han kan åstadkomma.

Börje Peratt

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: