Marsch mot Monsanto

Ett stort antal människor demonstrerade 24 maj 2015 i Stockholm mot Monsanto och GMO

Ett stort antal människor demonstrerade 24 maj 2015 i Stockholm mot Monsanto och GMO

Länk Vaken

Marscherna mot Monsanto exploderade över hela planeten  24 maj 2015 då demonstranter över hela världen gick ut på gatorna.

Massdemonstrationen ägde rum i 38 länder och och 428 städer för att protestera mot det man anser vara världens mest onda bolag: Monsanto.

Så skriver man:

Demonstranter från New York, London, Berlin, Paris och även i över Sydamerika, Asien och Indien hade ett rally mot giftiga jordbruksmetoder promotade av Monsanto, ett bolag vars affärsmodell får konsekvenser som förgiftning av medborgarna på planeten, nedbrytning av jordbruks ekosystemet, monopolisering av utsädes leveranser och rekrytering av näthuliganer som ryktesförstörare (netassassins) för att attackera alla som motsätter sig deras agenda.

Uttrycket för demonstrationen i Stockholm håller ett desperationens engagemang och även om formen verkar lite dagis så måste  ansvaret och viljan i insatsen berömmas.

Läs mer

Tweet:  #MarchAgainstMonsanto

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: