Val 2018 – rösta!


Jag gick in i C i mina yngre år eftersom jag ansåg att fiskaren och bonden var våra hjältar. Utan deras dygnet runt jobb ingen mat på bordet. När sedan C vandrade alltmer åt höger och var med och röstade bort Sveriges suveränitet till förmån för ett EU-protektorat lämnade jag C och har ingen rot i Riksdagen.

Därför började jag utveckla ett idéparti under begreppet Demokraterna eftersom jag anser att demokratin står på spel. Och riksdagen har röstat bort vår suveränitet och självständighet. Något som väldigt få tycks ha förstått. Demokratin är därmed satt ur spel och har på grund av egodrivna aktörer ständigt undergrävts.

Men demokratin är garanten mot diktatur, bolags och maffiastyre. Därför ska man rösta på det som är minst dåligt utifrån egen uppfattning. Hittar man något som man verkligen tror på ska man göra en insats istället för att ligga på sofflocket och gnälla.

Alldeles för många har offrat sina liv för vår frihet för att någon ska kunna försvara sin bekvämlighet. Denna bekvämlighet kan visa sig vara ödesdiger.

Börje Peratt

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: