Hantering av utvisningar – En alarmerande oförmåga

Fair use
Wikipedia

När Säpo kunnat fastslå att det pågår terrorism-utbildning via muslimska imamers nätverk och de fem mest framstående av dessa döms till utvisning så släpps de fria, i Sverige, eftersom de inte får visas ut till sina hemländer där de anses vara hotade.

Motsvarande rör nu en terroriststämplad person från land som stått för invandring av ett stort antal farliga personer som begått allvarliga brott i det svenska samhället.

Det tycks vara något grundläggande fel i regelverket och i handlingskraft om man inte förmår genomföra det som svenska domstolar beslutat om.

En näraliggande fråga rör utvecklingen av krigsliknande handlingar, bomber och skjutningar över hela Sverige. S säger sig ta i med hårdhandskarna för att lösa problemet. Det tycks som en skrivbordsprodukt där man har en agenda men inte sätter handling bakom orden. Segheten är monumentan.

Det förefaller som om politiker och myndighetspersonal som har till uppgift att skydda Sverige och svenska medborgare slår knut på sig själva och blir handlingsförlamade.

Paradoxalt nog har motsvarande politiker och myndigheter backat upp antihumanister som ägnar sig åt att förfölja och förtrycka medborgare som tänker utanför deras lilla mekaniska box och som vill ägna sig åt att forska i enlighet med vetenskapens ideal. Dvs studera det som vi inte har svaret på. Här tycks Kungliga Vetenskapsakademien förlorat sig i självgodhetens navelskådning likt tidigare Svenska Akademien. Professor Dan Larhammar med sitt nätverk kan enligt kollegor utgöra ett stort hot för Sverige liksom andra demokratihämmande och våldsinspirerande nätverk. Och han blev förra året vald till tredje preses (ordförande) i Kungliga Vetenskapsakademien. LÄNK artikel i VLT

Kan det vara så att Socialdemokratin håller på att köra Sverige i sank och därmed släpps andra och till synes farliga och undergrävande krafter fram.

Börje Peratt

Länkar
Imamer utvisas: ”Varit centrala i rekrytering” SVD LÄNK
Terrordömde Amer al-Hasani bakom demonstration till stöd för islamister Expressen LÄNK
Migrationsverket vill stoppa utvisning av dömda terrorister Expressen LÄNK
Damberg medger problem efter kritiken om imamerna Expressen LÄNK

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: