Försvaret hävdar svensk suveränitet – den som vi inte har


Försvarsminister Hultqvist förklarar den höjda beredskapen på Gotland som en markering för att hävda svensk suveränitet. SVT Länk

Det är något märkligt att inte ens vår försvarsminister har kommit till insikt om att vi inte längre är en suverän nation. Eller så deltar han i en mörkning av detta faktum.
När Reinfeldt drev på kampanjen för att sälja ut Sverige till EU och till och med få det in skrivet i grundlagen så gick i stort sett hela riksdagen utom V med på vad som kan betecknas som ett landsförräderi. SD velade men slöt också upp och visade att man inte har bättre moral än något annat av de konservativa partierna. Ja S och MP deltog också.
Men kom inte här med förvillande argument om suveränitet. Det är något pinsamt. För att tydliggöra situationen så är Sverige ensamt bland alla länder i EU om att vara ett EU-protektorat helt underställt EUs lagar.

Hultqvist använde även begreppet integritet- Att manövern på Gotland var ett försvar för svenskarnas och Sveriges integritet. Ja hur mycket integritet blev det kvar då vi förlorade vår suveränitet?

Det för tankarna till Coronakrisen och hur EUs länder plötsligt förvandlades till polisstater. Sverige förhöll sig mer kyliga men hysterin har ändå slagit igenom på grund av mediernas propaganda och folkets uppskruvade rädsla. Men coronan är inte en hälsokris utan en kris mot mänsklighetens integritet och mot mänskliga rättigheter.

Här kan man faktiskt se att svenska Folkhälsomyndigheten och Tegnell gjort ett stort arbete för att hävda Sveriges integritet. Jag har tidigare slagit ned mot hans agerande under Svininfluensan. I detta fall gör jag tvärtom. All heder till Tegnell.

Att han blir offer för absurda siffror om smittade och döda kan nog inte lastas honom utan Världshälsoorganisationens propagandakampanj och krav på sådana siffror för att skrämma människor till att vaccinera sig. Nej siffrorna stämmer inte och nya uppgifter visar också på avsevärda mätfel. Internationella forskare hävdar att mätinstrumenten inte bara visar fel utan är hälsofarliga. Skulle dödssiffrorna mot förmodan vara rätt så visar de i så fall på en enorm inkompetens inom vården som inte använt sig av de mediciner som visat sig snabbt kunna hjälpa de mest utsatta vare sig det är covid19, influensa eller lunginflammation.

Läkemedelsbolag vill förhindra gynnsam medicinering

Dr Frederick Robert Klenner, Sr (1907-1984) Public Domain Foto tillagd av Mark Childrey

Under polioepidemin på 1950-talet hade en amerikansk barnläkare, F.R. Klenner lyckats göra alla sina patienter friska med höga doser av C-vitamin Länk. I praktiken ondskefulla intressen förhindrade att sådana uppgifter spreds och istället togs det fram vaccin som läkemedelsindustrin gjorde stora vinster på.

Vi ser motsvarande scenario idag. Fast här är det samma skurkar som tagit fram coronaviruset patenterat det och som även äger patenten till vaccinframställning.

I praktiken är en säsonginfluensa dock mycket mer utbredd än denna uppblåsta coronakris som kallas pandemi fast det inte är det. Snarare en mediepandemi. Av filmaren Mikki Willis beskriven som en konspiratorisk Plandemi.

Willis visar att i stort sett hela världen och naturligtvis då även Sverige agerar utifrån den masspsykos som WHO och det kriminella gänget bakom coronan har orsakat.

Sociala avstånd och munskydd är enligt ett allt större antal forskare och visselblåsare direkt negativt för folkhälsan och ett sätt att utöva kontroll. Syftet med dessa direktiv är synnerligen skrämmande. Polisstat och tvångsvaccinering är nästa steg i denna plan.  Därför är det befriande att höra om hur Berlinborna går ut i kraftfulla demonstrationer. Men också de blir enligt polisstaten olagliga och i praktiken har bedragarna bakom denna påhittade kris lyckats välta mänskliga rättigheter över ända.

Dr Erik Enbys flickvän blev totalförlamad av polio och hade kunnat räddas om hon blivit behandlad med fungerande medicin C-vitamin! Enby beslöt sig för att bli läkare och forskare och kom ovetandes om Klenner fram tilll C-vitaminets undergörande effekt på en rad sjukdomar. Följaktligen drabbades han av motsvarande förföljelse och bestraffning som drabbat andra forskare och läkare som gått emot de intressen som idag ligger bakom coronan. Jag subtitlar nu även den andra dokumentären i Plandemic serien så du kan snart se den på Brighton.

Se även gärna mina dokumentärer om Enby. Den första ”Läkaren som vägrade ge upp” har gjort en internationell framgångsresa och vunnit flera filmpriser. Nu är den i final i en filmfestival i New York.

Läkaren som vägrade ge upp på Vimeo
Sista striden på Vimeo.

Börje Peratt

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: