John Biden och Kamala Harris ska leda USA!

Budskapet om att USA får en demokratisk president blir en kortsiktig pust. Efter att ha lyssnat på deras segertal lördagkväll den 7 november får man känslan av att det åter är möjligt. ”Yes We Can!” Videon ovan är en bra inspiration. Kamala Harris tal översatt här: Men och det är ett viktigt men vad kommer att egentligen styra USA nu när antihumanismen, Fauci och Gates får fritt fram att vaccinera alla med rävgift?

Den som är intresserad av min syn på Trump är välkommen att beställa boken ”Mörkrets Furstar – Från Machiavelli till Trump”.

Är det värt då att säga något mer om denna episod i USA’s historia? Ja möjligen att ”Mänskligheten behöver uppleva det värsta för att inse vad man inte vill ha”. Men minnet tycks kort och något som är överraskande är att Trump trots allt blev vald för fyra år sedan och att han i andra omgången 2020 fick så pass många röster. Främst från vita kvinnor. Detta gör mig något förskräckt. Jag noterar motsvarande vurm för denna grårygg i Sverige. Och det som skriker i mig är ”Whats wrong with you!!??” Samtidigt tillstår jag att faran inte är över och att något mycket värre kan bli fortsättningen på en intet ont anande befolkning. Toppläkare fastslår: Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts…

Biden-Harris tycks ha höjt valdeltagandet till rekordnivå och många förstagångsväljare har röstat på dem, det är en indikation på betydelsen av detta ödesval. John Biden talar ganska direkt om vad det är han vill åstadkomma och på agendan står att få kontroll över Coronan eller ”Galna Co-sjukan”. Här misstror jag Bidens plan eftersom det är inte han som styr utan antihumanismen genom Fauci, Gates m fl.

Ska jag tro Biden så är det första att lägga ned NIAID och sparka ut Anthony Fauci från makten över hälsovården i USA. Det är ju Fauci, Bill Gates och Rockefeller Foundation som ligger bakom eländet. Och ska man då satsa på att hjälpa sjuka så finns det en lång rad läkare och forskare som nu står utanför men som har förstått vad som krävs. I detta bör man ta upp kampen mot den industrimedicin som Rockefeller infört och avväpna deras propagandametoder. Men nej! Det kommer aldrig att ske.

CNN hade regelbundet under valvakan utsändningar av propagandakaraktär för kommande covid19 vaccin, när vi vet att det är enbart en överföring av skattemedel till läkemedelsbolagen och destruktiv för folkhälsan. Sedan alla dessa munmasker. Det finns inget vetenskapligt belägg för att de skyddar mot smitta, tvärtom är det rent destruktivt på många sätt. Följ trenden ”elda maskerna”.

Amerikas befolkning måste kräva tillbaka rätten till hälsofrihet och den friheten kommer inte försvaras av det nya presidentparet.

Det krävs en ny riktning. Ett nytt politisk initiativ. Och nej jag menar inte Patrioterna.

Börje Peratt

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: