När startar tåget mot olaglig pandemilag?

Restaurangägare i Italien organiserar sig i protest mot nedstängning

Bondetåget är en av de mest omtalade demonstrationerna i Sveriges moderna historia. I februari 1914 anslöt sig 30 000 bönder från hela landet under landskapsfanor i opposition mot den liberala regeringens försvarspolitik. Kung Gustaf den femte anslöt sig till demonstrationen.

Vi befinner oss nu i en väldigt allvarlig nedrustning av demokrati, mänskliga rättigheter och folkhälsa med en oförsvarlig nedstängning av samhället baserad på masspsykos och icke vetenskapliga slutsatser. Riksdagens politiker har röstat genom en Pandemilag när det inte är en pandemi. De har därmed visat sig olämpliga att styra landet. Trots att de som piskat på detta är främst Centern och Moderaterna så bär den socialdemokratiska regeringen ansvaret för att ha lockats in i fördärvet.

När till och med Agnes Wold stämmer in i protesterna mot den meningslösa pandemilagen kanske fler lyssnar. Länk

I Italien går nu 50 000 restaurangägare mot nedstängningen och öppnar sina restauranger Länk.
Igår gick restaurangägare över hela Sverige ut och skramlade med lock och kastruller för att demonstrera mot att deras livsverk pulvriseras med absurda begränsningar.

Förhoppningen står till att alla företagare runt hela Sverige går samman och lojalt stödjer varandra och det svenska folket som är vilseledda av skräckpropaganda!
Förutom företagarna skulle idrotten vara möjlig part i en demonstration mot olagliga inskränkningar av mänskliga rättigheter.
Tänk om alla idrottsfans skulle visa motsvarande engagemang som de gör på läktaren och kräva tillbaka läktarna och idrottsplatserna.

Börje Peratt

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: