Vi lyder inte en ohelig allians som vill ta över världen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

De som dog i striderna under Andra Världskriget och för världens frigörelse på D-dagen 1945, dog de förgäves? Huvudfienden var då egentligen kommunismen och fascismen (nazismen). Men vad skulle hända om dessa antihumanistiska ideologier sedan skulle förenas mot resten av världen? Det som skett idag.

TEXT BÖRJE PERATT

Visionen att ta över världens styre och installera en global diktatur kom av kommunister att kallas ”den oblodiga revolutionen”. Och den är nu på väg att bli ett faktum genom en ohelig allians mellan forna fiender. Kommunismen och Fascismen (KoFa) gör gemensam sak och vill installera en antihumanistisk världsregering. Man kallar det ”The Great Reset” eller den stora återställningen eller ”den nya världsordningen”. Först raserar man hela världen med coronabedrägeriet som vapen. Sedan ikläder man sig rollen som Guds överhuvud och ska ”återskapa” världen men genom auktoritär makt, lydnad och ofrihet för mänskligheten. Jag kallar denna konstellation Hydra.

Det som kännetecknar Hydrans påstådda ”återskapande” är att man inte bara har raserat årtusenden av mänsklig kamp för uppbyggande av det fria demokratiska samhället och där miljoner har offrat livet i strider för frigörelse och mot slaveri och förtryck. Nu står vi där igen men hotet är så ofantligt mycket större. Hydran som drivit coronabedrägeriet har värvat ledare och medier för att basunera ut ett hot som orsakat masshysteri och fått vanliga människor att ansluta sig till sin egen undergång. Genom att skrämma upp vanliga människor och få dem att isolera sig så blir det olagliga experimentet med häxbrygden, ett riktig fulvax, frälsningen. Då ska man åter tillåtas att umgås och kramas.  Det visar sig att äldreboende som blivit vaxade blir de värsta smittspridarna och på bara några månader har fler dött av vaxet än av den påstådda covid-19. (Statistik Läkemedelsverket)

Statsministerns reklamvideo för vaccinering i min version KLICKA HÄR

När statsministern är med och leder denna Hydrans propaganda i en reklamvideo blir det vämjeligt. Se gärna denna artikel: Statsministern Vaccineringspropaganda i ny version

Vi kommer inte att tystas. Vi kommer inte att låta oss ledas. Vi kommer inte att delta i fulvax-experiment. Vi kommer inte att bära ett pass för att få friheter som vi redan har. Vi kommer inte att styras av korrupta psykopater. Vi kommer inte att förslavas. Vi kommer inte att lyda.

Denna text är fritt översatt från Resist Global Marxist Fascism

Den ondskans kraft som nu breder ut sig över världen är en ohelig allians av auktoritära och antihumanistiska krafter så jag googlade och hittade andra som dragit motsvarande slutsatser.

Fråga dig om du är kommunist och fascist. Ja i så fall gläds du säkert åt utvecklingen. Vi andra som eftersträvar frihet i tanke handling och val av liv dvs humanismens grundpelare. Vi har ingen annan väg att gå idag än uppror. Och det värsta är att våra politiska ledare och stora medier är förrädare. Den socialdemokratiska eliten är utan tvekan medlöpare till ”The Great Reset” och har som förutspåtts förlängt pandemilagen till årets slut. Förutom att statsminister Löfvén är reklampelare för vaccinering har nu Magdalena Andersson gått ut med att hela världen måste vaccineras. Huruvida hon berikas av Bill Gates för att upprepa hans mantra är inte osäkert.

Men var är alla företagsledare som ser sina verk gå under?

Var är alla som ser fåneriet med maskbärande aktiva inom idrotten och som borde ha insett att de blir ofrivilliga reklampelare för förtrycket.

Var är ni som tänkt till och förstått och som vill bekämpa rådande KoFa-kampanj och återupprätta en fri värld?

Vi måste få in en ny politisk rörelse in i riksdagen. Valet om ett år är avgörande!

Börje Peratt

Tillägg 19 maj

Europadomstolen slår fast: Obligatoriska vaccineringar ”nödvändiga i en demokrati”. Detta är fascism och står i strid mot besluten om frivillighet efter Nürnbergsprocessen och det står i strid mot patientlagen

Frivillighet. All hälso- och sjukvård är frivillig. Det innebär att patienten. kan avstå från erbjuden vård och behandling; har rätt att avbryta en pågående behandling och säga nej till undersökningar och mediciner; inte kan bli inskriven på sjukhus mot sin vilja.

EUs inriktning står i strid mot Mänskliga fri och Rättigheter. Här en bra sida som tydliggör detta LÄNK

Därmed visar det att EU och Europadomstolen intagit en fascistisk hållning. Vilket bekräftar att Sverige måste ut ur EU snarast.

Vaccinpass är folkhälsofascism

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: