Jämställdhet

Kampen för kvinnans jämställdhet är möjligen tusenårig men har i väst, först under de senaste hundra åren, vunnit mark. Med internationalisering, folkomflyttning och flyktingproblematik har kulturer som fortfarande håller kvinnan som underlägsen nästan invaderat vissa områden och regioner i väst. Så även i Sverige. Det innebär en återgång till värderingar som förpassar kvinnan tusen år tillbaka i tiden. För att motverka både rasism och kvinnoförtryck måste samhället sätta ned foten. Motverka varje form för kvinnoförtryck.

Håll på svensk lag och kriminalisera tvångsgifte.

say no to polygami
say no to polygami

Kommentarer till månggifte

Polariseringen inom feminismen med dess militanta manshat är inte lösningen. Även om det finns en förståelse för ilskan som mansmakten ger upphov till.
När Sydafrikas blev isolerat på grund av sin rasistiska politik och segregation var det många vita som som slöt upp för att befria landet från detta. Motsvarande solidaritet finner vi bland alla män som vill leva i ett könsjämställt och rättvist samhälle. Den förändringen ska vi genomföra tillsammans, någon annan väg finns inte.

”Som man kommer jag aldrig att kalla mig feminist lika lite som maskulinist.”

Jag är demokrat och det är den enda vägen för att lösa samhällets problem.
/BP

%d bloggare gillar detta: